Optimoitu mobiililaitteille

Kaikki Webnodea käyttävät yli kaksi miljoonaa kotisivua saivat mobiiliversion sivuistaan tänään, ilmaiseksi. Vierailijat jotka käyttävät älypuhelinta tai muita kannettavia laitteita voivat nyt katsella optimoituja kotisivuja tai verkkokauppoja mobiililaitteistaan. Lisäksi, Webnoden käyttäjät voivat myös helposti hallinnoida kotisivujaan ja verkkokauppojaan suoraan mobiililaitteistaan. Webnoden mobiilipalvelu löytyy osoitteesta m.webnode.com.

“Mobiili-internet on juuri nyt kasvussa. Tämän tietävät kaikki. Mutta me nostimme sen aivan uuteen ulottuvuuteen. Emme tarjoa ainoastaan sivuoptimointia mobiiliselausta varten, vaan otimme myös toisen askeleen – me sallimme kaikkien hallinnoida kotisivujaan mobiilisti. Olemme ensimmäinen yritys markkinoilla, joka tekee tämän mahdolliseksi näin laaja-alaisesti,” sanoo Vit Vrba, Webnode AG:n perustaja ja osaomistaja.

Nykyaikaiset älypuhelimet tarjoavat tarpeeksi tehokkaan prosessoinnin, nopeuden ja näytön resoluution verkkoselauksen mahdollistamiseen; nykyisin älypuhelimet kattavat 14% kaikista matkapuhelinmyynneistä ja markkinatutkimusyhtiö Gartnerin mukaan älypuhelinten osuus nousee 37%:iin vuonna 2012. Älypuhelinten käytön lisääntyessä, mobiili-internetin käyttö tulee myös kasvamaan. Mobiilioperaattoreiden mukaan internetin mobiilikäyttäjien määrä Euroopassa on tuplaantunut 85 miljoonaan käyttäjään viime vuodesta, joka tarkoittaa että joka yhdeksättä SIM-korttia käytetään mobiiliselaamiseen. Tämä on tilaisuus niin suurille, kuin pienillekin yrityksille. Tuotteiden ja palveluiden tarjoaminen internetin kautta tulisi olla luonnollinen osa yritysten markkinointistrategiaa.

“Nykyinen trendi on ilmiselvä – internetin käyttö mobiililaitteesta tulee ohittamaan tietokoneen kautta selaamisen vain muutamassa vuodessa,” jatkaa Vit Vrba. “Tämä oli taatusti se syy miksi otimme tämän tärkeän askeleen – mahdollistaa Webnoden ilmainen käyttäminen mobiililaitteiden kautta.” Hän lisää, “Vaikka olemmekin Tšekin tasavallassa perustettu yritys, olemme hyvää vauhtia tulossa maailmanlaajuiseksi edelläkävijäksi tässä trendissä.”

Luo ilmaiset kotisivut!

  • 100% ilmainen
  • Valmis 5 minuutissa
  • Oma verkkotunnus
  • Ei mainoksia
  • Ei asennusta
  • Ei teknistä taitoa
Luo kotisivut ilmaiseksi
Unohditko salasanasi?