Webnoden toiminnot

Webnode on ilmainen työkalu kotisivujen helppoon ja nopeaan luomiseen. Voit jopa käyttää omaa verkkotunnustasi.

Ilmainen!

Parhaat asiat elämässä ovat ilmaisia, kuten meidän palvelumme. Sivujen luominen, sisällönhallinta, nykyaikaiset sivupohjat ja hostaus ovat ilmaisia.

Ei mainoksia

Sinäkään et varmaan pidä palveluista, jotka ovat ilmaisia mutta täynnä mainoksia. Älä huolehdi, näin ei tapahdu Webnoden kanssa.

Valmista 5 minuutissa

Voit saada omat sivusi toimintaan 5 minuutissa. Käytössäsi on asiantuntijoidemme valmistelemia valmiita sivupohjia ja ammattimaista sisältöä.

Moderneja sivupohjia

Voit valita sadoista nykyaikaisista sivupohjista, ammattilaisten valmistelemana. Valikoimasta löytyy varmasti jotain jokaiseen makuun!

Käytä omaa verkkotunnustasi

Voit hallita kotisivuasi jo omistamasi verkkotunnuksen alla (esim. www.esimerkkisivu.fi) tai rekisteröidä uuden verkkotunnuksen Webnoden kautta.

Hakukoneoptimointi

Webnode sisältää tuen hakukoneoptimointiin (SEO) ja kehittyneisin SEO-menetelmiin. Se luo automaattisesti älykkäitä URL-osoitteita ja sivukarttoja.

Nopeaa ja helppoa

Webnoden kanssa työskentely on nopeaa ja helppoa. Se ei vaadi teknistä osaamista, ohjelmien asentamista tai konfigurointia. Tarvitset vain nettiselaimen.

Luo oma kotisivusi

Henkilökohtaiset sivut

Luo omat kotisivut tai vaikkapa blogi tai kuvagalleria. Se on yksinkertaista, nopeaa ja ilmaista.
Ei mainoksia.

Lisätietoja...

Yrityksen sivut

Luo kotisivut yrityksellesi 5 minuutissa. Nykyaikaisia ammattilaisten tuottamia sivupohjia yli sadalle toimialalle.

Lisätietoja...

Verkkokauppa

Aloita myymään tuotteitasi verkossa ja hanki uusia asiakkaita välittömästi. Voit saada oman verkkokauppasi auki muutamassa minuutissa.

Lisätietoja...
Unohditko salasanasi?