Käyttöehdot

Tervetuloa Webnodeen!

Webnode on verkkopohjainen palvelu/tuote, jonka omistaa ja jota tukee “Webnode AG,” yritys joka sijaitsee osoitteessa Gartenstrasse 3, 6304, Zug, Sveitsi.

Nykyiset Käyttöehdot sääntelevät kaikkien Webnode tuotteiden ja palveluiden käyttöä, mukaan lukien “webnode.com” verkkosivu ja sen sisältö. Ehdot sisältävät useita asiakirjoja kuten Webnoden Käyttöehdot (TOS),Verkkotunnusten rekisteröinnin säännöt, Tietosuojakäytäntö ja Tietojenkäsittelysopimus.

KUN KÄYTÄT WEBNODEN VERKKOSIVUA (MUKAANLUKIEN SEN SISÄLTÖ) JA/TAI TUOTTEITA JA/TAI PALVELUITA, HYVÄKSYT NÄMÄ KÄYTTÖEHDOT, MUKAAN LUKIEN KAIKKI LINJAUKSET JOTKA VOIDAAN NIIHIN LISÄTÄ, JA KAIKKI KORJAUKSET TAI MUUTOKSET JOITA NIIHIN VOIDAAN TEHDÄ. JOS ET HYVÄKSY NÄITÄ KÄYTTÖEHTOJA, TAI ET HALUA OLLA SIDOTTU NIIHIN, ÄLÄ KÄYTÄ WEBNODEN VERKKOSIVUJA, TUOTTEITA TAI PALVELUITA.

KÄYTTÖEHDOT

Webnoden verkkosivut, niiden sisältö, tuotteet ja palvelut ovat saatavilla kaikille täysi-ikäisille henkilöille, jotka ovat lain mukaan kyvyllisiä solmimaan sopimuksia (sitovat sopimukset). Todisteita näiden kriiteereiden täyttymiseen saatetaan pyytää kaikkien (tai joidenkin) palveluiden ja/tai tuotteiden käyttöä varten, henkilöasiakirjojen tai yhteystietojen muodossa.

Nämä Käyttöehdot ovat Meidän ja Käyttäjien välisiä. Mikään muu taho ei ole oikeutettu hyötymään näistä.

Jos joku oikeus tai auktoriteetti päättää että tietty kohta näistä Käyttöehdoista on pätemätön tai muuten mahdoton valvoa, kyseinen kohta poistetaan näistä Käyttöehdoista ja jäljellä olevat Käyttöehdot pysyvät voimassa.

Jos Käyttöehdot eivät ole johdonmukaisia Sinun rekisteröintisi yhteydessä mahdollisesti näytettyjen ehtojen kanssa, Käyttöehdot vallitsevat ja pysyvät voimassa, jollei Webnoden asiakaspalvelu ole toimittanut Sinulle poikkeavia tietoja tai asiakirjoja.

1. Määritelmät

Käyttöehdoissa mainitut termit “Sinä” ja “Käyttäjä,” ja niiden taivutusmuodot, viittaavat sinuun, Webnoden verkkosivujen, sisällön, tuotteiden ja palveluiden käyttäjään. Termit ”Me” ja “Webnode,” ja niiden taivutusmuodot, puolestaan viittaavat Webnode AG:hen. ”Käyttäjätiedot” viittaa henkilökohtaisiin tietoihin joita Me voimme kerätä Webnode.com:ssa ja/tai rekisteröinnin yhteydessä ja/tai Webnoden tuotteiden tai palveluiden hankinnan yhteydessä. ”Meidän kotisivumme” viittaa verkkosivuun ”webnode.com” ja kaikkiin siihen liitettäviin verkkosivuihin. Poikkeuksena edelliseen ”Webnode Käyttäjäsivut” viittaa Käyttäjiemme kotisivuihin, jotka ovat luotu Webnoden järjestelmällä. “Kolmannet osapuolet” viittaa muihin henkilöihin/tahoihin/yrityksiin, jotka eivät ole Webnode AG:hen liittyviä.

2. Tarjolla olevat palvelut

2.1 Ilmaisversio

Webnoden perustyökalu kotisivujen luomiseen ja hostaukseen on täysin ilmainen kaikille Käyttäjille. Ilmaisversion käytettävissä olevat omaisuudet vaihtelevat sivutyypistä riippuen. Henkilökohtaisten kotisivujen ilmaisversio sisältää 100Mt levytilaa ja yrityksen kotisivut 10Mt tilaa. Molemissa on käytössä 1 Gt kuukausiliikennettä sekä mobiiliversio sivuista. Verkkokaupan ilmaisversio sisältää 10 Mt levytilaa, 1 Gt kuukausiliikennettä, mobiiliversion sivuista, mahdollisuuden pitää maksimissaan 10 tuotetta kaupassa, ja luottokorttimaksut PayPal-palvelun kautta.

2.2 Premium-palvelut

Kun sinulla on tarvetta esimimerkiksi lisätä levytilan määrää, hankkia oma verkkotunnus tai ulkoistaa kotisivujesi ulkoasun suunnittelu (räätälöidyt sivut), voit hankkia tarkoitukseen sopivan Webnode Premium-palvelun. Premium-palveluihin kuuluu, yllä mainittujen lisäksi, ensisijainen pääsy asiakaspalveluun, varmuuskopiointi ja palautus, kävijätilastot, kustomoitu sivun alatunniste, verkkomainoskamppanjat ja monia muita palveluita, jotka ovat jo saatavilla tai tulevat olemaan saatavilla pian.

3. Maksulliset palvelut

3.1 Hinnat

Kaikista palveluista on asetettu tietty hinta tai hintahaitari, joka riippuu niiden toteutukseen vaadittavan työn luonteesta ja niiden toteuttamiseen ja ylläpitoon käytettävän ajan tarpeesta. Hintoihin saattaa myös vaikuttaa vallitseva markkinatilanne tai erikois/alennuskampanjat. Hinnat määritellään paikallisessa valuutassa tai Yhdysvaltain dollarissa (USD). Hinnat ovat kokonaisuudessaan nähtävissä täällä.

3.2 Premium-palveluiden hankinta

Kaikki Premium-palvelut ovat saatavilla hallintapaneelista (sisäänkirjautumisen jälkeen), mutta voidaan myös löytää osoitteesta https://www.webnode.fi/hinnat/. Saadaksesi lisätietoja Premium-palveluista tai niiden hankinnasta, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tämän sivun kautta https://www.webnode.fi/ota-yhteytta/.

4. Verkkotunnus (maksullinen palvelu)

4.1 Verkkotunnuksen rekisteröinti ja omistajuus

Verkkotunnuksen ostanut henkilö tai taho on sen laillinen omistaja. Webnode toimii pelkästään teknisenä ylläpitäjänä ja yhteytenä (agenttina) Sinun ja verkkotunnuksen myöntävän organisaation välillä. On kuitenkin huomioitava, että jos Sinä (verkkotunnuksen omistaja) päätät olla uusimatta verkkotunnusta sen vanhetessa, Webnode ei ole vastuussa ongelmista tai vaikeuksista, joita saattaa aiheutua verkkotunnuksen erääntymisestä. Pidä myös mielessä että osalla verkkotunnuksia ei ole mitään odotusaikaa, joten jos et uusi verkkotunnusta ajoissa, voit menettää sen toiselle internet-käyttäjälle. Jokainen verkkotunnus on oletusarvoisesti lukittu siirtoa varten. Lukitus voidaan avata, jos omistaja sitä pyytää.

Verkkotunnus voidaan uusia ostopäivästä eräpäivää edeltävään päivään asti. Eräpäivä viittaa siihen päivään, jolloin verkkotunnus ei ole enää pätevä ja lopettaa toimimasta. Jos verkkotunnusta ei uusita ajoissa, saattaa tilanne johtaa verkkotunnuksen myöntäjälle maksettavaan lisämaksuun (verkkotunnuksen myöntävä taho määrittää uusimisen ehdot ja hinnan).

4.3 Rekisteröinnin peruutus

Verkkotunnukset ovat niiden hankkineiden tahojen omistuksessa siitä hetkestä lähtien kuin ne on onnistuneesti maksettu. Näin ollen, kauppaa ei voida peruuttaa eikä kauppahintaa voida maksaa takaisin.

4.4 Verkkotunnuksen anonyymi rekisteröinti

Voit rekisteröidä verkkotunnuksen ja silti suojata yhteystietosi välttyäksesi esimerkiksi roskapostilta tai tietojesi päätymisen erinäisiin tietokantoihin. Rekisteröintiprosessin aikana Sinua pyydetään antamaan yhteystietosi, mutta tämä on vain laskutusta varten. Henkilö- ja yhteystietojasi ei siis julkaista. Anonyymin rekisteröinnin tarjoaa Anonymouse Domains, s.r.o., Rekisteröintinumero 28296800, joka sijaitsee osoitteessa Hlinky 995/70, Staré Brno, 603 00 Brno, Tsekin Tasavalta, tai jokin kolmas osapuoli ja se noudattaa heidän käyttöehtojaan. Palvelun käyttöehdot on nähtävissä täällä: http://www.anonymousedomains.com/service-agreement.html

5. Sopimus ja sopimuksen peruutus

5.1 Sopimus

Sitova sopimus Sinun ja Webnoden välillä astuu voimaan kun Sinä tilaat palvelun ja se vahvistetaan kun maksu on suoritettu onnistuneesti. ”Suoritettu onnistuneesti” tarkoittaa laskutetun summan maksamista kokonaisuudessaan ja laskun ilmestymistä Webnode tilisi hallintapaneelin kohtaan ”Tukitoiminnot” -> ”Tilatut palvelut ja laskutus.” Käytössäsi on 15 päivän peruutusoikeus, jonka aikana voit pyytää palvelun peruutusta. Peruutusoikeus noudattaa tiettyjä kriteerejä ja sääntöjä (tutustu käyttöehtojen kappaleeseen 6.5).

5.2 Sopimuksen peruutus

Minkä tahansa palvelun peruutusta voidaan pyytää milloin tahansa jos et aio pyytää hyvitystä suoritetuista maksuista. On myös huomioitava, että peruutus, palveluiden hankinta ja pyynnöt nykyisten palvelujen muutoksiin (toisin sanoen, muutokset mitkä vaikuttavat projektisi toimintoihin) täytyy esittää kirjallisena (sähköpostitse) Sinun (projektin omistaja) toimesta. Pyynnöt tulee myös suorittaa siitä sähköpostiosoitteesta, joka on rekisteröity projektin tietoihin.

5.3 Sopimuksen kesto

Kotisivupakettien sopimukset kestävät 1 vuodesta maksimissaan 10 vuoteen. Verkkotunnuksien sopimukset kestävät minimissään 1-2 vuotta (riippuen verkkotunnuksen myöntäjän ehtoista) ja maksimissaan 10 vuotta. Muiden palveluiden sopimukset päättyvät kun palvelu on tarjottu, ellei ostotapahtuman yhteydessä ole toisin mainittu.

6. Maksut/kulut ja hyvitykset

6.1 Maksutavat

Premium-palvelut voidaan maksaa seuraavin tavoin: PayPal, luottokortti, tilisiirto ja mahdolliset muut maakohtaiset maksutavat (mukaan lukien pankkisiirto Webnoden pankkitilille).

Tilisiirtojen ollessa kyseessä, kaikki tarvittavat yksityiskohdat on saatavilla Premium-palveluiden tilauslomakkeella. On myös huomioitava, että pankkisiirroista mahdollisesti koituvista kuluista vastaat Sinä, ei Webnode.

Huomio: Sinä olet vastuussa maksutoimeksiantoon ilmoittamistasi tiedoista. Varmista, että kaikki kentät on täytetty ja kaikki annetut tiedot ovat oikein. Webnode ei ole vastuussa väärien tai puutteellisten tietojen takia keskeneräisiksi jääneistä maksutoimeksiannoista.

6.2 Maksun prosessointi

Jos käytät ostoksen tekoon luottokorttia tai PayPalia, valtuutat Webnoden (joko suoraan tai sen kumppanien, tytäryhtiöiden tai muoden kolmansien osapuolien) ottaa maksun kortiltasi tai tililtäsi. Tallennamme maksutapahtumassa maksutietosi tulevaa käyttöä varten, jotta automaattinen uusinta ja muiden palvelujen hankkiminen olisi nopeampaa ja kätevämpää. Kaikki maksun prosessointi on turvallista ja salattua.

6.3 Toistuvat maksut (automaattinen uusiminen)

Kun käytät luottokorttia tai PayPal-maksutapaa, tilausten automaattinen uusiminen on mahdollista. Tilauksen uusimisen toistuminen voi tapahtua kuukausittain tai vuosittain, riippuen valitsemastasi maksutyypistä. Vuosittain uusittavat maksut veloitetaan ennen uusittavan palvelun vanhenemispäivää.

Automaattinen uusiminen voidaan perua milloin tahansa projektin hallintapaneelista käsin. Jos et peru automaattista uusintaa, valtuutat Webnoden ottamaan maksun palveluita varten kortiltasi tai tililtäsi.

6.4 Maksupäivä ja aktivointipäivä

Maksupäivä määräytyy sen mukaan milloin siirron vastaanottava taho (valitun maksutavan tarjoaja) kirjaa siirron saapuneeksi onnistuneesti. Luottokortti -ja PayPal-maksutavoissa summa veloitetaan tililtäsi saman tien. Lisäksi, maksupäivä ja aktivointipäivä ovat sama, paitsi tapauksissa joissa siirron viimeistely on tehtävä manuaalisesti. Näissä tapauksissa aktivointi voi kestää useita päiviä.

6.5 Hyvityspyynnöt

Kaikki Premium-palvelut, poislukien verkkotunnuksen rekisteröinti, ovat peruttavissa 15 päivän sisällä aktivointipäivästä. Huomaa kuitenkin, että kuponkeja/alennuskoodeja ei voida hyvittää takaisin missään muodossa. Hyvitys on mahdollista vain ensimmäisen Premium palvelujen oston yhteydessä. Webnode ei palauta tämän jälkeen tapahtuvia ostoja, mukaan lukien toistuvan maksun automaattinen suorittaminen.

Sopimuksen kumoamista tulee pyytää sähköpostitse asiakaspalvelustamme (viitaten tämän sopimuksen kappaleeseen 5).

Koskien 15 päivän peruutusajan puitteissa tehtyjä verkkosivupakettien perumisia, Sinun ei tarvitse perustella päätöstäsi mitenkään. Se on kuitenkin suositeltavaa, sillä voimme käyttää saamiamme tietoja palvelujemme parantamiseen.

Oikeutettujen palvelun peruutuspyyntöjen tapauksissa, koskien kaikkia Premium-palveluita, paitsi verkkosivupaketteja ja verkkotunnuksien rekisteröintiä, Sinun täytyy antaa syy peruutukseen. Koskien kaikkia yllä mainittuja tapauksia, hyvitys voidaan maksaa jos syynä on:

 • (a) Kaikkien palveluiden lopetus kokonaan (mukaan lukien ilmaisversiot);
 • (b) Toistuvat tekniset ongelmat palvelussa, jotka haittaavat projektiesi normaalia toimintaa;
 • (c) Maksettua palvelua ei pystytty tarjoamaan täydestä maksusta huolimatta (maksuvahvistuksen kanssa).

Huomio: Webnode pidättää oikeuden tarkistaa peruutukseen ilmoittamasi syyn ja päättää joko hyväksyä tai perua pyyntösi.

6.6 Hyvityksen päivämäärä ja tapa

Hyvitys perutuista palveluista tapahtuu 60 päivän sisällä Webnoden antamasta ilmoituksesta hyvityksen hyväksymisestä ja tullaan suorittamaan saman maksutavan kautta kuin itse maksu tehtiin (paitsi pankin tiskillä käteisellä suoritetuissa maksuissa) tai peruutusoikeutetonta kuponkia käyttäen. Palvelujen poiskytkeminen tapahtuu samalla hetkellä kuin hyvitys suoritetaan.

7. Hyväksyttävä käyttö

Webnoden verkkosivun, sen sisällön, tuotteiden ja palveluiden “Hyväksyttävä käyttö” on määritelty kappaleissa 7.1-7.8. Toiminnat, jotka ovat näitä vastaan tai muuten hyväksymättömiä näiden kappaleiden mukaan, ovat täten Käyttöehtojen vastaisia ja altistavat Sinut rangaistus- ja oikeustoimille. Lisätietoja varten, lue kappale 10.

7.1 Sisältö

Sinä et postaa tai välitä Webnoden käyttäjäsivujen kautta materiaalia joka on loukkaavaa, uhkaavaa, säädytöntä, haitallista, pornografista tai muuten sääntöjenvastaista. Myös materiaalit, jotka rikkovat tai loukkaavat millään tavalla Meidän oikeuksiamme tai toisten oikeuksia (mukaan lukien immateriaalioikeudet, oikeus tietosuojaan ja yksityisyyden suoja) ovat ehdottomasti kielletty, kuten myös aktiviteetit, jotka aiheuttavat haittaa tai harmia Meille tai muille. Lisäksi et saa ilmaista mielipiteitä, jotka ovat törkeitä, ilkeitä, seksistisiä, rasistisia tai muuten loukkaavia. Me pyydämme käyttäjiä kohtelemaan toisiaan kunnioittavasti ja kohteliaasti.

7.2 Sisällön omistajuus

Et julkaise tai muuten tee saataville Webnoden käyttäjäsivuille materiaalia, jota et itse omista, ilman aineiston laillisen omistajan lupaa.

7.3 Tapahtumiin osallistuminen

Sinä noudatat kaikkien osallistumiesi kilpailujen, tarjousten ja markkinointikamppanjoiden sääntöjä, joihin osallistut Meidän sivuillamme.

7.4 Häirintä

Et harjoita sellaista käyttäytymistä tai toimintaa, joka vaikuttaa Webnoden sivujen toimivuuteen tai turvallisuuteen, tai voi aiheuttaa epäoikeudellista haittaa tai häiriötä käyttäjillemme tai Meille.

7.5 Identiteetti

Et teeskentele olevasi kukaan muu tai mikään muu taho, etkä vääristä tai liioittele suhdettasi muuhun henkilöön tai tahoon.

7.6 Roskaposti

Et mainosta Sinun Webnode kotisivujasi lähettämällä roskapostia (esim., sähköpostien lähettäminen muihin osoitteisiin ilman tilin omistajan aiempaa lupaa).

7.7 Robottiohjelma

Et käytä robottiohjelmia (etkä Webnoden lisäksi mitään muitakaan ohjelmia) luodaksesi uusia Webnode käyttäjäsivuja tai päästäksesi käsiksi tai muokataksesi Webnode käyttäjäsivuja.

7.8 Porsaanreiät

Et käytä minkäänlaisia porsaanreikiä ylittääksesi pakettirajoituksia tai mitään Webnoden palveluiden tai toimintojen rajoituksia.

8. Immateriaalioikeudet

Oikeudet kaikkeen tekijänoikeussuojattuun materiaaliin, tavaramerkkeihin ja muihin immateriaalioikeudellisiin materiaaleihin tai sisältöön, jonka Webnoden sivut tarjoavat, pysyvät kaikkina aikoina Meillä ja Meidän lisenssinhaltijoilla. Et saa käyttää tätä materiaalia tai sisältöä ellet ole muuten valtuutettu Meidän tai lisenssinhaltijoiden toimesta. Edellä kuvattua materiaalia saa käyttää vain Käyttöehtojen kuvaaman tavan mukaan, ei minkään muun tavan mukaan. Et kopio, jäljittele, jaa, käytä hyväksi mainonnassa tai millään tavoin yritä hyötyä tai tehdä voittoa edellä kuvatun kaltaisesta materiaalista tai sisällöstä, etkä auta kolmansia osapuolia tällaisissa toimissa.

Lisäksi, Jos saat tietää tällaisesta jakamisesta tai hyväksikäyttämisessä mainonnassa, hyväksyt ilmoittaa asiasta Meille heti.

9. Yksityisyys

Kaikki käyttäjätiedot kerätään ja prosessoidaan Tietosuojakäytännössämme mainitulla tavalla ja sen rajoitusten puitteissa.

10. Ehtojemme rikkominen

Jos et toimi kappaleessa 7 määriteltyjen ehtojen mukaisesti tai otat osaa aktiviteetteihin, jotka ovat näiden Käyttöehtojen vastaisia, Sinä olet altis kurinpitotoimenpiteisiin ja syytteeseenpanoon. Päätös aloittaa kurinpitotoimenpiteet (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, tarjottujen palveluiden lopettaminen) on täysin Webnoden käsissä.

Pyydämme Sinua raportoimaan Käyttäehtojemme tai Sinun paikallisien lakien vastaisista aktiviteeteista klikkaamalla tästä.

11. Keskeytys/Palveluiden lopetus

Pidätämme oikeuden lopettaa tai keskeyttää Meidän palvelumme sinulle heti määrittämättömäksi ajaksi, jos rikot, tai Meillä on syytä olettaa että aiot rikkoa Käyttöehtojamme. Lisäksi, Me lopetamme Meidän palveluiden tarjoamisen Sinulle, oman harkintakykymme mukaan, jos osallistut aktiviteetteihin, jotka koemme hyväksymättömiksi.

12. Vastuuvapauslauseke

ME EMME OLE VASTUUSSA VAHINGOISTA KÄYTTÄJILLE TAI KOLMANSILLE OSAPUOLILLE TAI HEIDÄN LAITTEISTOILLEEN, JOTKA TAPAHTUVAT SUORAAN, EPÄSUORASTI TAI VAHINGOSSA PALVELUJEMME JA/TAI TUOTTEIDEN KÄYTÖN SEURAUKSENA TAI KÄYTTÖÖN LIITTYEN, MUKAAN LUKIEN PALVELUMME KAUTTA LADATTU MATERIAALI. EMME OLE VASTUUSSA VAHINGOISTA KÄYTTÄJILLE TAI KOLMANSILLE OSAPUOLILLE JOTKA AIHEUTUVAT PALVELUIDEMME JA/TAI VERKKOSIVUMME JA/TAI TUOTTEIDEMME VÄÄRINKÄYTÖSTÄ SUORAAN, EPÄSUORASTI TAI MUUN YHTEYDEN KAUTTA TÄHÄN TAPAHTUMAAN. NÄIN OLLEN, PALVELUIDEMME KÄYTTÖ SINUN TOIMESTA TAPAHTUU SINUN OMALLA VASTUULLA JA RISKILLÄ JA SINÄ OLET YKSIN VASTUUSSA MAHDOLLISESTA VAHINGOSTA TIETOKONEELLESI TAI MUULLE LAITTEELLE TAI TIETOJEN KATOAMISELLE JOTKA JOHTUVAT SINUN LATAAMASTASI MATERIAALISTA.

YMMÄRRÄT TÄYSIN JA HYVÄKSYT ETTÄ WEBNODE SIVUJEN, PALVELUIDEN JA TUOTTEIDEN KÄYTTÖ SINUN TOIMESTA TAPAHTUU TÄYSIN OMALLA VASTUULLASI JA ETTÄ WEBNODE SIVUT, PALVELUT JA TUOTTEET TARJOTAAN ”SELLAISENA KUIN NE OVAT.” YMMÄRRÄT JA HYVÄKSYT MYÖS ETTÄ ME EMME OLE VASTUUSSA MINKÄÄN WEBNODEN KAUTTA TARJOLLA OLEVAN KOLMANNEN OSAPUOLEN VERKKOSIVUJEN TAI MATERIAALIN SAATAVUUDESTA JA/TAI TOIMIVUUDESTA.

12.1 Kolmannet osapuolet

Emme kannata tai ota vastuuta mistään sisällöstä, mainonnasta, tuotteista tai palveluista joka on tarjolla tai saatavilla kolmansien osapuolien verkkosivujen kautta.

Kaikki transaktiot Sinun ja Webnoden käyttäjäsivujen kautta löydettyjen kolmansien osapuolien välillä tapahtuvat Sinun ja kyseisen tahon kesken, mukaan lukien tuotteiden ja palveluiden maksu ja toimitus ja kaikki muut ehdot, olosuhteet, takuut tai edustukset, jotka liittyvät näihin transaktioihin. Näin ollen, Me emme ole vastuussa minkään sortin mahdollisista tappioista/vahingosta, jotka aiheutuvat näistä vuorovaikutuksista.

12.2 Takuun rajaus

Webnode, sen tytäryhtiöt, lisenssinhaltijat eivät esitä tai vakuuta Sinua siitä että:

 • (a) Palveluiden ja tuotteiden käyttö sinun toimesta vastaa odotuksiasi;
 • (b) Palveluiden ja tuotteiden käyttö sinun toimesta tulee olemaan keskeytymätöntä, oikea-aikaista, turvattua tai vapaa virheistä tai viruksista;
 • (c) Tieto mitä keräät palveluitamme ja tuotteitamme käyttämällä olisi tarkkaa tai luotettavaa;
 • (d) Palvelumme käytön yhteydessä Sinulle tarjottujen ohjelmien käytössä ja toiminnoissa havaitut virheet korjattaisiin;

Webnodelta suoraan tai palvelun kautta saamasi suullinen tai kirjallinen neuvo tai tieto ei luo minkäänlaista takuuta, paitsi jos suoraan mainittu Käyttöehdoissa.

Webnode lisäksi nimenomaisesti irtisanoutuu kaikista takuista ja ehdoista, olivat ne sitten ilmaistuja tai oletettuja, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, oletettuihin takuisiin tai ehtoihin koskien myytävyyttä, sopivuutta tiettyyn käyttötarkoitukseen ja sääntöjen rikkomattomuuteen.

13.Vastuunrajoitus

Sikäli kun vastuuvapauslauseke (kappale 12) sallii, SINÄ NIMENOMAISESTI YMMÄRRÄT JA HYVÄKSYT ETTÄ WEBNODE, SEN TYTÄRYHTIÖT JA LISENSSINHALTIJAT EIVÄT OLE SINULLE VASTUUSSA KAPPALEISSA 13.1-13.3 MAINITTUJEN EHTOJEN OSALTA.

13.1 Yleistä

Kaikki suorat, epäsuorat, sivutuotteiset, erityisestä syystä johtuvat tai esimerkilliset vahingot jotka voivat aiheutua sinulle millä tahansa tavalla ja minkä tahansa velvoitteen johdosta. Nämä pitävät sisällään, mutta eivät rajoitu, menetetyt suorat tai epäsuorat ansiot, menetetty hyvätahtoisuus tai yrityksen maine, menetetyt tiedot, varalle hankittujen tuotteiden tai palveluiden kustannukset tai jokin muu aineeton menetys.

Mikä tahansa kärsimäsi menetys tai vaurio, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, menetys tai vaurio joka johtuu näistä:

 • (a) Kaikki Sinun asettamasi luottamus palvelussamme esiintyvän markkinoijan tai sponsorin mainoksien täydellisyyteen, tarkkuuteen tai olemassa oloon, tai mihinkään yhteyteen tai transaktioon teidän välillä;
 • (b) Webnoden mahdollisesti tekemät muutokset palveluunsa, tai pysyvä tai väliaikainen palvelun (tai sen tiettyjen toimintojen) lakkauttaminen;
 • (c) Webnoden palvelun Sinun toimesta tapahtuvan käytön yhteydessä säilytetyn tai lähetetyn sisällön tai keskustelutietojen poistaminen, turmeltuminen tai tallentumattomuus;
 • (d) Sinun laiminlyönti ilmoittaa Webnodelle tarkat henkilötiedot;
 • (e) Sinun laiminlyönti säilyttää salasanasi tai profiilisi tiedot turvassa ja salassa;

13.2 Toimivalta

Kappaleessa 13.1 mainitut Webnoden vastuuvelvollisuuden rajoitukset Sinua kohtaan ovat voimassa riippumatta siitä onko Webnodelle kerrottu tai olisiko Webnoden pitänyt tietää menetysten mahdollisuudesta. Lisäksi, lainmukaiset rajoitukset hallintoalueellasi pätevät Sinuun.

13.3 Webnoden käyttäjäsivuilla annetut tiedot

Me emme ole vastuussa seuraavista asioista:

 • (a) Käyttäjien kirjoittamasta materiaalista, varsinkaan foorumi- ja blogipostauksista. Lisäksi, emme tue vastaavanlaista materiaalia ja pidätämme oikeuden tarkkailla näitä mielipiteitä, kuten myös vastata, kommentoida, muokata, kieltäytyä julkaisemasta tai poistaa sisältöä blogeista ja foorumeilta täysin Meidän oman harkinnan mukaan. Kuitenkin, päätöksemme olla poistamatta tiettyä materiaalia ei tarkoita että tuemme sitä tai pidämme sitä hyväksyttävänä;
 • (b) Webnoden käyttäjäsivuilla olevan tiedon/kannanoton tarkkuudesta, ajoituksesta tai luotettavuudesta, eikä Meitä voi pitää vastuussa käyttäjien blogeissa ja foorumeilla esittämistä kannanotoista, neuvoista ja/tai mielipiteistä (paitsi jos laki niin vaatii). Jos sinulla on toisen käyttäjän toimista tai lausunnoista johtuvia vaatimuksia, hyväksyt tavoitella vaateita ainoastaan kyseistä käyttäjää vastaan jättäen Meidät asian ulkopuolelle;
 • (c) Webnoden sivujen laadusta, tarkkuudesta tai kunnosta, paitsi jos laki niin vaatii. Kuitenkin, kohtuuden rajoissa teemme kaikkemme tarjotaksemme palvelumme mahdollisimman ammattitaitoisella tavalla;
 • (d) Mistään Meidän tekemästä vilpillisestä vääristelystä ja Meidän huolimattomuudesta johtuvasta kuolemasta tai henkilökohtaisesta vammasta. Emme ole Sinulle vastuussa mistään menetyksestä/vauriosta joka koituu Sinulle tai kolmansille osapuolille johtuen Sinun toimesta tapahtuvasta Webnoden verkkosivujen suorasta tai välillisestä käytöstä.

14. Jatkuvan parantamisen prosessi

Palvelumme ja tuotteidemme laatu on Webnoden huomion keskipisteessä; näin ollen järjestelmäämme kohdistuu jatkuvan parantamisen prosessi (Continuous Improvement Process), joka pyrkii vaikuttamaan tuotteen tekniikkaan ja suunnitteluun.

15. Palaute

Osana pyrkimystämme erinomaisuuteen, Webnode AG ottaa mielellään vastaan Sinun mielipiteesi ja ehdotuksesi koskien osaa tai kaikkia ehtoja ja käytäntöjä, jotka on listattu näissä Käyttöehdoissa. Lähettääksesi kommenttisi/ehdotuksesi, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, tai lähetä sähköpostia osoitteeseen: support@webnode.com

Webnode AG pidättää oikeuden päivittää Käyttöehdot milloin tahansa, oman harkintansa mukaan, ottaen huomioon oikeudelliset, toimialakohtaiset tai muut muutokset normaalissa toimintaympäristössä. Viimeisin päivitetty versio tästä sopimuksesta on saatavilla "webnode.com" verkkosivuilla. Webnode AG:n ei kuitenkaan tarvitse ilmoittaa Käyttäjille Käyttöehtojen päivityksestä. Näin ollen, Me suosittelemme että Käyttäjät lukevat tämän sopimuksen tarkasti ja tarkistavat mahdolliset muutokset säännöllisesti. Asiakirjat ovat voimassa viimeisimmästä päivityksestään lähtien.

Huomio: Jos näiden käyttöehtojen englannin- ja suomenkielisten kieliversioiden välillä ilmenee eroavuuksia, englanninkielinen versio pysyy voimassa. Englanninkielinen versio on nähtävissä osoitteessa www.webnode.com.