Kuinka rekisteröidyn

1. Mene sivulle www.webnode.fi ja klikkaa Luo kotisivut -painiketta.

Kuinka rekisteröidyn

2. Syötä kotisivun nimi, sähköpostiosoite ja salasana. Klikkaa Rekisteröidy ja luo.

Rekisteröidy ja luo

3. Valitse minkälaiset kotisivut haluat luoda.

Minkälaisen kotisivun tarvitset?

4. Valitse sivupohja.

Valitse sivupohja

5. Valittuasi sivupohjan, sinut ohjataan automaattisesti muokkaustyökaluun.

Vinkki: Teknisistä syistä johtuen sivupohjaa ei ole mahdollista vaihtaa sen jälkeen kun se on valittu. Jos sinun tarvitsee vaihtaa sivupohja, joudut luomaan uuden kotisivun ja siirtämään manuaalisesti sisällön vanhalta kotisivulta uudelle kotisivulle.

Vinkki: Nopean ja tehokkaan asiakastuen varmistamiseksi, ole hyvä ja käytä yhteydenpitoon Webnoden kanssa samaa sähköpostiosoitetta, kuin millä rekisteröidyit Webnodeen.