Kuinka käytän Webnoden muokkaustyökalua

Valittuasi minkälaisen kotisivun ja sivupohjan haluat, sinut ohjataan automaattisesti muokkaustyökaluun. Muokkaustyökalussa on monia perustoimintoja:

1. Työkalupalkin kolme nappia: SIVUT, ASETUKSET ja JULKAISE.

Kuinka käytän muokkaustyökalua

Painikkeesta SIVUT voit lisätä, poistaa tai järjestää uudelleen sivuja, piilottaa sivuja valikosta tai luoda alasivuja.

Painikkeesta ASETUKSET voit löytää tietoja tilistäsi, päivittää kotisivusi Premium palveluun, ostaa verkkotunnuksen, hallita sähköpostitilejä, varmuuskopioida ja palauttaa kotisivusi, lisätä muita kieliä kotisivullesi, luoda jäsenrekisteröitymisen ja löytää muita tietoja.

Painike JULKAISE julkaisee välittömästi kaikki kotisivulle tekemäsi muutokset.

2. Hallitse helposti kaikkia kotisivujasi painikkeesta MINUN PROJEKTINI

Kuinka käytän muokkaustyökalua

3. Ylätunnisteen asetukset -painikkeesta voit vaihtaa ylätunnisteen kuvan käyttämällä Webnoden kuvakokoelmaa, tai lisäämällä omia kuvia tai lisäämällä/muuttamalla efektejä.

Kuinka käytän muokkaustyökalua

4. Plus-painikkeella voit lisätä kotisivullesi uusia osioita.

Kuinka käytän muokkaustyökalua

5. Osion asetukset -painikkeesta voit vaihtaa osion kuvan käyttäen Webnoden ilmaista kuvakokoelmaa, lisätä omia kuvia tai poistaa osioita.

Kuinka käytän muokkaustyökalua

6. Osion plus-painikkeesta voit lisätä sisältöä kyseiseen osioon. Tekstiä ja kuvia voi muokata klikkaamalla tai vetämällä.

Kuinka käytän muokkaustyökalua

7. Alatunnisteen asetukset -painikkeesta voit muuttaa alatunnisteen kuvaa käyttäen Webnoden kuvakokoelmaa tai lisäämällä omia kuvia.

Kuinka käytän muokkaustyökalua