Kuinka luon uuden kotisivun

1. Minun Projektini -sivulla klikkaa Luo kotisivu.

Luo kotisivu

2. Kirjoita uuden kotisivun nimi ja klikkaa Luo kotisivu.

Luo kotisivusi

3. Valitse minkälaiset kotisivut haluat luoda.

Minkälaisen kotisivun tarvitset?

4. Valitse sivupohja.

Valitse sivupohja

Vinkki: Voit luoda rajoittamattoman määrän kotisivuja käyttäjätilillesi. Voit myös helposti päivittää ja muokata niitä Minun Projektini -sivulta kun kirjaudut sisään käyttäjätilillesi.

Vinkki: Teknisistä syistä johtuen sivupohjaa ei ole mahdollista vaihtaa sen jälkeen kun se on valittu. Jos sinun tarvitsee vaihtaa sivupohja, joudut luomaan uuden kotisivun ja siirtämään manuaalisesti sisällön vanhalta kotisivulta uudelle kotisivulle.

Vinkki: Nopean ja tehokkaan asiakastuen varmistamiseksi, ole hyvä ja käytä yhteydenpitoon Webnoden kanssa samaa sähköpostiosoitetta, kuin millä rekisteröidyit Webnodeen.