Kuinka palautan salasanani

1. Saadaksesi uuden salasanan, avaa www.webnode.fi ja klikkaa KIRJAUDU SISÄÄN

Kuinka palautan salasanani

2. Klikkaa Unohditko salasanasi?

Kuinka palautan salasanani

3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja klikkaa Tilaa salasana

Kuinka palautan salasanani

4. Kun olet syöttänyt sähköpostiosoitteesi, vastaanotat sähköpostiviestin joka sisältää linkin salasananvaihtolomakkeeseen.

5. Syötä uusi salasana, vahvista se kirjoittamalla se uudelleen ja klikkaa sitten painiketta Vaihda salasana.

Kuinka palautan salasanani

Vinkki: Jos sähköpostiviesti ei saavu sähköpostiisi, ole hyvä ja tarkasta myös roskapostikansio.