Käyttäjän opas
AloitussivuKuinka aloittaaKuinka palautan salasanani

Kuinka palautan salasanani

1. Saadaksesi uuden salasanan, avaa www.webnode.fi ja klikkaa KIRJAUDU SISÄÄN
  2. Klikkaa Unohditko salasanasi?
  3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja klikkaa Hanki uusi salasana.
  4. Kun olet syöttänyt sähköpostiosoitteesi, vastaanotat sähköpostiviestin joka sisältää linkin salasananvaihtolomakkeeseen. TÄRKEÄÄ: Ennen kuin pyydät uutta salasanaa, varmista, että sinulla on aikaa ja pääset käsiksi sähköpostiisi heti pyynnön jälkeen. Sähköpostissa oleva linkki on voimassa vain rajatun ajan ja pystyt käyttämään sen vain 30 minuutin ajan sähköpostin lähettämisestä.
  5. Syötä uusi salasana, vahvista se kirjoittamalla se uudelleen ja klikkaa sitten painiketta Vaihda salasana.
Delete

Vinkki:

Jos sähköpostiviesti ei saavu sähköpostiisi, ole hyvä ja tarkasta myös roskapostikansio.