Kuinka poistan kotisivun

1. Minun Projektini -sivulla valitse kotisivu, jonka haluat poistaa, ja klikkaa Projektin tiedot.

Projektin tiedot

2. Klikkaa Hallintapaneeli ja sitten Poista projekti

Poista projekti

3. Jos olet varma että haluat poistaa kotisivun, klikkaa Kyllä, poista. Suosittelemme tarkistamaan huolellisesti, että olet poistamassa oikeaa projektia.

Kyllä, poista

4. Syötä salasanasi ja valitse syy kotisivusi poistoon. Klikkaa Poista projekti.

Poista projekti

Vinkki: Tarkista huolellisesti, että olet poistamassa oikeaa kotisivua. Kun kotisivu on poistettu, sitä ei ole mahdollista palauttaa.