Kuinka vaihdan osion taustakuvan

1. Liikuta hiiren osoitin osioon jota haluat muuttaa. Asetukset -painike tulee näkyviin osion oikeassa yläkulmassa.

Kuinka vaihdan osion taustakuvan

2. Valitse kuva galleriasta tai klikkaa + Lisää kuva.

Kuinka vaihdan osion taustakuvan

3. Valitse kuva laajennetusta valikoimasta tai käytä omaa kuvaasi klikkaamalla + Lataa kuva.

Kuinka vaihdan osion taustakuvan

4. Voit muokata tai lisätä tehosteita klikkaamalla Tehosteet.

Kuinka vaihdan osion taustakuvan

5. Valitse haluamasi tehoste. Klikkaa Mukautettu rajataksesi kuvaa.

Kuinka vaihdan osion taustakuvan

6. Rajaa kuvaa ja klikkaa OK.

Kuinka vaihdan osion taustakuvan

7. Julkaise muutokset.

Vinkki: Yhdistelemällä osioita ja muuttamalla niiden taustakuvia sinun on mahdollista muovata ulkoasua ja luoda uniikin näköiset kotisivut.