Kuinka muutan ylätunnistetta

Parhaita tuloksia varten on suositeltavaa käyttää ylätunnistekuvana kuvaa joka on 1920px ja jonka tiedostokoko on noin 600kb. Suuremmat kuvat voivat hidastaa kotisivusi latausaikaa ja viedä enemmän kaistaa.

1. Klikkaa asetukset -painiketta ylätunnisteen oikeassa yläkulmassa.

Kuinka muutan ylätunnistetta

2. Valitse kuva galleriasta tai klikkaa + Lisää kuva.

Kuinka muutan ylätunnistetta

3. Valitse kuva laajennetusta valikoimasta tai käytä omaa kuvaasi klikkaamalla + Lataa kuva.

Kuinka muutan ylätunnistetta

4. Julkaise muutokset.

Vinkki: Löydät useita erilaisia suodattimia ja tehosteita klikkaamalla Tehosteet aivan kuin osioissa.