Kuinka muutan ylätunnistetta

Parhaita tuloksia varten on suositeltavaa käyttää ylätunnistekuvana kuvaa joka on 1920×1280 px ja jonka tiedostokoko on noin 600kb. Suuremmat kuvat voivat hidastaa kotisivusi latausaikaa ja viedä enemmän kaistaa.

1. Klikkaa Asetukset-painiketta ylätunnisteen oikeassa yläkulmassa.

Kuinka muutan ylätunnistetta

2. Valitse kuva galleriasta tai klikkaa + Lisää kuva.

Kuinka muutan ylätunnistetta

3. Valitse kuva laajennetusta valikoimasta tai käytä omaa kuvaasi klikkaamalla + Lataa kuva.

Kuinka muutan ylätunnistetta

4. Julkaise muutokset.

Vinkki: Löydät useita erilaisia suodattimia ja tehosteita klikkaamalla Tehosteet aivan kuin osioissa.