Kuinka teen yhteistyötä muiden kanssa kotisivullani

Jos haluat kutsua muita muokkaamaan kotisivuasi, seuraavassa ohjeet kuinka sen voi tehdä.

1. Klikkaa ASETUKSET.

Kuinka teen yhteistyötä muiden kanssa kotisivullani

2. Asetusten välilehdessä KOTISIVUN YLLÄPITÄJÄT klikkaa KUTSU KÄYTTÄJÄ.

3. Seuraavalla sivulla klikkaa Kutsu käyttäjä.

Kuinka teen yhteistyötä kotisivulla

4. Syötä uuden käyttäjän sähköpostiosoite ja valitse hänen roolinsa:

• Editori

- käyttäjä voi muokata kotisivua, mutta hänellä ei ole pääsyä kotisivun hallintaan.

• Ylläpitäjä

- käyttäjä voi muokata kotisivua ja tehdä sen hallintaan muutoksia. Hän voi: luoda sähköpostitilejä, tehdä varmuuskopioita, rekisteröidä verkkotunnuksia, hankkia Premium palveluita, ladata ostosten laskuja ja lisätä tai poistaa uusia käyttäjiä.

Kuinka teen yhteistyötä kotisivulla

Kutsu lähetetään lomakkeeseen syötettyyn sähköpostiosoitteeseen. Uusi käyttäjä voi hyväksyä kutsun klikkaamalla viestissä olevaa linkkiä. Jos käyttäjällä ei ole Webnode-tiliä, hän voi luoda sen klikattuaan linkkiä.

VINKKI: Jos haluat muuttaa käyttäjien editori- tai ylläpitäjäoikeuksia, mene sivulle YLLÄPITÄJÄT JA EDITORIT, valitse käyttäjä ja muuta oikeuksia. Voit myös poistaa käyttäjän.