Kuinka lisään yhteydenottolomakkeen

1. Aseta hiiresi osioon, niin että näkyviin ilmestyy plus painike, jota painamalla voit lisätä uutta sisältöä.

Kuinka lisään yhteydenottolomakkeen

2. Klikkaa sitä ja valitse Yhteydenottolomake.

Kuinka lisään yhteydenottolomakkeen

3. Vie hiiresi osoitin plus painikkeelle joka sijaitsee lomakekenttien vieressä lisätäksesi uuden kentän.

Kuinka lisään yhteydenottolomakkeen

4. Valitse minkälaisen kentän haluat lisätä.

Kuinka lisään yhteydenottolomakkeen

5. Klikkaamalla kenttää voit vaihtaa kentän tekstiä, ominaisuuksia tai poistaa sen kokonaan.

Kuinka lisään yhteydenottolomakkeen

6. Julkaise muutokset.

Vinkki: Jos haluat lisätä lomakkeeseen enemmän kuin 5 kenttää, sinun täytyy hankkia Premium paketti.

Vinkki: Premium paketin kanssa vierailijoiden on mahdollista ladata tiedostoja kotisivullesi yhteydenottolomakkeen kautta. Tiedostojen maksimikoko on 2 Mt ladatessa yksittäistä tiedostoa ja 7 Mt kun ladataan useampia tiedostoja.