Kuinka hankin Premium palveluita

1. Jos haluat hankkia Webnoden Premium palveluita, voit tehdä niin klikkaamalla Osta Premium-palveluja -painiketta Minun Projektini -sivulla.

Kuinka hankin Premium palveluita

2. Voit hankkia Premium palveluita myös kotisivusi muokkaustyökalusta käsin klikkaamalla ASETUKSET.

Kuinka hankin Premium palveluita

3. Klikkaa VALITSE PREMIUMPALVELUSI -painiketta Yleisissä asetuksissa.

Kuinka hankin Premium palveluita

4. Valitse mikä Premium paketti sopii parhaiten tarpeisiisi.

Kuinka hankin Premium palveluita

5. Valitse tilauksen kesto ja maksutapa. Jos sinulla on alennuskuponki, rastita Minulla on kuponki -laatikko. Jos haluat syöttää laskutustietosi, ole hyvä ja rastita laatikko Anna laskutustiedot. Vahvista ja aktivoi kuponki painamalla Käytä kuponkikoodi -painiketta.

How to purchase Premium services

6. Kun maksu on saapunut perille, Webnode  lähettää sinulle sähköpostin joka sisältää kuponkikoodin jolla voit lunastaa yhdeksi vuodeksi ilmaiseksi haluamasi verkkotunnuksen. Ostamasi Premium paketti aktivoituu automaattisesti.

Vinkki: Kun ensimmäistä kertaa maksat PayPalilla tai luottokortilla, tilauksen automaattinen uusinta kytketään oletusarvoisesti päälle. Automaattisen uusinnan voi kytkeä pois päältä milloin tahansa kotisivun hallinnasta.

Vinkki: Jos luottokorttimaksu ei mene läpi ensimmäisellä yrityksellä, ole hyvä ja ota yhteyttä pankkiisi, koska maksu on voitu estää. Voit myös kokeilla toista maksutapaa, kuten PayPalia.

Vinkki: Ole hyvä ja tarkasta laskutustietosi ennen kuin lähetät ne, koska niitä ei voi muuttaa jälkikäteen.