Kuinka hankin Premium palveluita

1. Jos haluat hankkia Webnoden Premium palveluita, voit tehdä niin klikkaamalla Päivitä Premiumiin -painiketta Minun Projektini -sivulla.

Kuinka hankin Premium paketin

2. Voit hankkia Premium palveluita myös kotisivusi muokkaustyökalusta käsin klikkaamalla ASETUKSET.

Kotisivun asetukset

3. Klikkaa VALITSE PREMIUMPALVELUSI -painiketta Yleisissä asetuksissa.

Kuinka hankin Premium palveluita

4. Valitse mikä Premium paketti sopii parhaiten tarpeisiisi.

Premium palvelujen hinnat

5. Valitse tilauksen kesto ja maksutapa. Jos sinulla on alennuskuponki, rastita laatikko Minulla on kuponki ja syötä kuponkikoodi. Vahvista ja aktivoi kuponki painamalla painiketta Käytä kuponkikoodiJos haluat syöttää laskutustietosi, ole hyvä ja rastita laatikko Yrityksen laskutus

How to purchase Premium services

6. Kun maksu on saapunut perille, Webnode  lähettää sinulle sähköpostin joka sisältää kuponkikoodin jolla voit lunastaa yhdeksi vuodeksi ilmaiseksi haluamasi verkkotunnuksen. Ostamasi Premium paketti aktivoituu automaattisesti.

Vinkki: Kun ensimmäistä kertaa maksat PayPalilla tai luottokortilla, tilauksen automaattinen uusinta kytketään oletusarvoisesti päälle. Automaattisen uusinnan voi kytkeä pois päältä milloin tahansa kotisivun hallinnasta.

Vinkki: Jos luottokorttimaksu ei mene läpi ensimmäisellä yrityksellä, ole hyvä ja ota yhteyttä pankkiisi, koska maksu on voitu estää. Voit myös kokeilla toista maksutapaa, kuten PayPalia.

Vinkki: Ole hyvä ja tarkasta laskutustietosi ennen kuin lähetät ne, koska niitä ei voi muuttaa jälkikäteen.