Kuinka lisään kieliä

Voit lisätä useita kieliä kotisivullesi kun hankit Standard tai Profi Premium paketin. Toiminto kopioi kotisivusi sisällön, mutta ei käännä mitään itse lisäämääsi sisältöä.

1. Klikkaa ASETUKSET.

Kuinka lisään kieliä

2. Kielet välilehdessä klikkaa + Lisää uusi kieli.

Kuinka lisään kieliä

3. Valitse kieli jonka haluat lisätä. Rastita Kopioi kaikki sivut ja sisältö kopioidaksesi kaikki sivut uuteen kieliversioon. Jos et rastita tätä laatikkoa, sinun pitää lisätä uudelleen kaikki sivut ja sisältö.

Kuinka lisään kieliä

4. Voit vaihtaa kielestä toiseen kotisivullasi uudesta painikkeesta sivun yläreunan valikossa.

Kuinka lisään kieliä

5. Julkaise muutokset.

Vinkki: Kaikki sivut joita et tahdo julkaista verkossa voidaan piilottaa kun klikkaat editorissa SIVUT ja painat nappia Näytä sivu valikossa.