Käyttäjän opas
AloitussivuPremium palvelutKuinka luon varmuuskopion kotisivusta

Kuinka luon varmuuskopion kotisivusta

1.Valitse kotisivun Hallintapaneeli kautta Varmuuskopionti

2. Toinen vaihtoehto varmuuskopion luomiseen onnistuu editorin ASETUKSET osion kautta:

3. Varmuuskopiointi-välilehdessä klikkaa HALLITSE VARMUUSKOPIOITA.

4. Klikkaa Luo uusi varmuuskopio.

5. Syötä nimi ja klikkaa painiketta Luo varmuuskopio.

6. Kotisivusi varmuuskopio on nyt luotu ja valmis palautettavaksi.

7. Voit myös poistaa varmuuskopion. Valitse varmuuskopio ja vahvista Poista-painikkeella.

Vinkki:

Voit luoda varmuuskopion turvallisuussyistä ennen kuin teet kotisivuillesi suuria muutoksia.

Voit myös luoda automaattisia varmuuskopio ominaisuutta