Kuinka rekisteröin oman verkkotunnuksen

Jos olet hankkimassa verkkotunnusta ja sinulla ei ole käytössä Premium pakettia, Standard paketti lisätään automaattisesti ostoskorille ja pystyt rekisteröidä oman verkkotunnuksen yhdeksi vuodeksi ilmaiseksi. Tässä tapauksessa et vastaanota kuponkikoodia ilmaiseen verkkotunnuksen rekisteröimiseen.

Mikäli haluat muuttaa sinun verkko-osoitteesi (verkkotunnuksen nimen), voit rekisteröidä oman verkkotunnuksen - uuden osoitteen kotisivullesi muodossa www.osoite.fi (ilman webnode.fi lopussa). Voit hankkia oman verkkotunnuksen vasta sen jälkeen kun olet hankkinut yhden Premium paketeista.

Jos haluat hankkia muun kuin Standard paketin, ole hyvä ja jatka artikkeliin Kuinka hankin Premium paketin. Kun maksu Premium Mini, Standard tai Profi paketista on vastaanotettu, vastaanotat sähköpostiviestin joka sisältää kuponkikoodin jonka voit käyttää rekisteröidäksesi verkkotunnuksen yhdeksi vuodeksi. Jos haluat rekisteröidä verkkotunnuksen pitemmäksi aikaa kuin yhdeksi vuodeksi, maksat loppusumman josta vähennetään yhden vuoden hinta. Kuponkikoodilla voit myös siirtää oman verkkotunnuksesi Webnodeen. Et vastaanota kuponkia ilmaista verkkotunnusta varten kun ostat Limited Premium paketin.

1. Voit rekisteröidä verkkotunnuksen suoraan kotisivusi editorissa klikkaamalla ASETUKSET.

Kuinka rekisteröin oman verkkotunnuksen

2. Verkkotunnukset -välilehdessä, klikkaa REKISTERÖI VERKKOTUNNUS.

Kuinka rekisteröin oman verkkotunnuksen

3. Järjestelmä tarjoaa kotisivullesi sopivaa verkkotunnuksen nimeä. Jos ehdotettu verkkotunnus täyttää vaatimuksesi, klikkaa LISÄÄ OSTOSKORIIN. Jos haluat rekisteröidä erinimisen verkkotunnuksen, kirjoita verkkotunnuksen nimi hakukenttään sivun lopussa ja klikkaa hakunappi.How to register domain

4. Seuraavassa vaiheessa näet tilauksen yhteenvetoa. Verkkotunnuksen summana on 0€. Klikkaa REKISTERÖI NYT.

How to register domain

5. Valitse verkkotunnuksen rekisteröinti joko yksityiselle henkilölle tai yritykselle. Täytä henkïlotietosi ja varmista, että syötät voimassa olevan sähköpostiosoitteen. Klikkaa Siirry maksamaan.

How to register domain

Jos rekisteröit oman verkkotunnuksen Premium paketin aktivoinnin jälkeen, klikkaa Minulla on kuponkikoodi ja syötä kuponkikoodisi. Löydät tämä koodi sähköpostista, jonka vastaanotit maksun jälkeen. Vahvista ja aktivoi kuponkikoodi klikkaamalla Käytä kuponkikoodi.

How to register domain 6. Nyt näkyy loppusumma. Jos olet hankkimassa verkkotunnusta yrityksenä, ruksaa Yrityksen laskutus ja klikkaa Jatka.

How to register domain

Vinkki: Kun olet suorittanut yllä mainitut vaiheet, verkkotunnuksesi on vielä rekisteröintiprosessissa korkeintaan 48 tuntia. Voit nähdä verkkotunnuksen tilan Verkkotunnuksien hallinnassa.