Kuinka luon sähköpostitilejä

Luodaksesi sähköpostiosoitteen, sinulla täytyy olla verkkotunnus ja Webnoden Premium paketti (Mini, Standard tai Profi).

1. Voit luoda oman sähköpostiosoitteen suoraan kotisivusi editorissa, klikkaamalla ASETUKSET.

Kuinka luon sähköpostitilejä

2. Sähköpostitilit -välilehdessä, klikkaa HALLITSE SÄHKÖPOSTEJA.

Kuinka luon sähköpostitilejä

3. Klikkaa Lisää sähköpostitili.

Kuinka luon sähköpostitilejä

4. Syötä sähköpostin nimi, sähköpostin omistajan nimi ja salasana. Klikkaa Lisää.

Kuinka luon sähköpostitilejä

Vinkki: Voit kirjautua sisään uuteen sähköpostiisi heti. Voit myös yhdistää sähköpostitilisi sähköpostiohjelmaan, kuten Outlook.

Vinkki: Voit lähettää korkeintaan 2Mb kokoisia viestejä ja vastaanottaa korkeintaan 7Mb kokoisia viestejä.