Käyttäjän opas
AloitussivuKumppanuusohjelmaRekisteröidy kumppanuusohjelmaan

Rekisteröidy kumppanuusohjelmaan

Jos olet kiinnostunut kumppanuusohjelmastamme, voit liittyä siihen hyvin helposti.

1. Klikkaa seuraavaa linkkiä: http://affiliate.webnode.com/signup/#SignupForm

2. Täytä rekisteröitymislomakkeseen henkilökohtaiset tietosi. Ethän unohda lukea kumppanuusohjelman käyttöehtoja. Jos hyväksyt ehdot, ruksaa laatikko I agree to the Terms & Conditions. Viimeistelläksesi rekisteröitymisen, klikkaa Sign up.

3. Vastaanotat sähköpostin joka vahvistaa rekisteröitymisesi kumppanuusohjelmaan ja sisältää tiedot kuinka pääset sisään kumppanuusohjelmatilillesi.

Rekisteröitymisen jälkeen voit lisätä sivustollesi kumppanuusohjelmamme linkillä varustetun bannerin alkaaksesi tienaamaan rahaa. Voit katsoa lisätietoja siitä, kuinka lisäät bannerin ohjeista jotka löydät tästä linkistä: Aseta kumppanuusohjelmabanneri.