Kuinka lisään jäsenrekisteröitymisen kotisivulle

Jos et tahdo kotisivusi sisällön näkyvän hakukonetuloksissa, suosittelemme että lukitset ensin sivun ennen kuin lisäät sinne sisältöä. Tämä siksi, että hakukoneiden robotit eivät pysty käymään sivuilla, jotka on suojattu salasanalla ja sisältö ja tiedot pysyvät näin ollen turvassa.

1. Jos haluat suojata salasanalla tietyn sivun, klikkaa SIVUT.

Kuinka lisään jäsenrekisteröitymisen kotisivulle

2. Valitse sivu ja klikkaa Rajoita pääsyä sivulle. Painike muuttuu siniseksi kun ominaisuus on aktiivinen.

Kuinka lisään jäsenrekisteröitymisen kotisivulle

3. Voit luoda myös uuden sivun, joka luodaan automaattisesti salasanalla suojatuksi valitsemalla Jäsenalue -pohjan sivulle.

Kuinka lisään jäsenrekisteröitymisen kotisivulle

4. Järjestelmä luo nyt automaattisesti 2 sivua::

• Jäsenkirjautuminen - tämä sivu näytetään, kun rekisteröitymätön käyttäjä yrittää avata salasanalla suojatun sivun.

Kuinka lisään jäsenrekisteröitymisen kotisivulle

• Jäsenrekisteröinti

Kuinka lisään jäsenrekisteröitymisen kotisivulle

Jäsenrekisteröinti ja -kirjautumissivuja voidaan muokata samalla tavalla kuin muitakin kotisivusi sivuja. Kotisivusi sivut voidaan nimetä uudelleen, piilottaa tai näyttää valikossa. Uusien kenttien lisääminen kirjautumislomakkeeseen ei ole mahdollista. On kuitenkin mahdollista lisätä kenttiä rekisteröitymislomakkeeseen jos tarvitset lisätietoja käyttäjistä, kuten osoitteen tai puhelinnumeron. Löydät tietoja rekisteröityneistä käyttäjistä kotisivusi hallinnasta, Rekisteröidyt jäsenet -sivulta.

Kuinka lisään jäsenrekisteröitymisen kotisivulle

5. Voit vaihtaa sähköpostiosoitteen mihin ilmoitukset lähetetään klikkaamalla Rekisteröidy -painiketta ja sitten Ilmoitus sähköpostiin.

Kuinka lisään jäsenrekisteröitymisen kotisivulle

VINKKI: Salasanasuojauksen lisääminen kotisivulle lisää automaattisesti Jäsenrekisteröintitoiminnon koko sivustolle.