Kuinka avaan ja suljen verkkokaupan

Jos sinulla on tuotteita tai palveluita, joita tahdot myydä, voit lisätä kotisivullesi verkkokaupan. Avataksesi verkkokaupan, lisää sivustollesi uusi sivu ja valitse vaihtoehto Verkkokauppa.

1. Kirjaudu sisään Webnoden editoriin ja luo uusi sivu.

2. Valitse Verkkokauppa ja vahvista tämä klikkaamalla Valitse.

Kuinka avaan ja suljen verkkokaupan
3. Seuraavaksi näet lyhyet ohjeet, miten verkkokauppa luodaan. Klikkaa lopussa Avaa kauppa.
Kuinka avaan ja suljen verkkokaupan
4. Verkkokauppatoiminto lisätään kotisivullesi automaattisesti ja voit alkaa myymään heti. Suosittelemme että luet artikkelit Verkkokauppasi yhdellä silmäyksellä ja Perusasetukset, joista löydät kaiken tärkeän tiedon liittyen verkkokauppasi avaamiseen.

Kuinka avaan ja suljen verkkokaupan
5. Voit myös kustomoida tuotelistauksia joita sivustollesi ilmestyi tai luoda uuden tuotelistauksen. Voit lisätä uusia tuotteita, järjestää niitä kokoelmiin tai asettaa maksu- ja toimitustapoja.

Kuinka verkkokauppa suljetaan

Etkö tarvitse verkkokauppaa enää? Etkö pitänyt verkkokaupan pyörittämisestä? Voit sulkea verkkokaupan yhtä helposti kuin avasit sen.

1. Kirjaudu sisään editoriin ja klikkaa painiketta ASETUKSET sivun oikeassa yläkulmassa.

Kuinka avaan ja suljen verkkokaupan
2. Valitse Verkkokauppa-välilehti.

Kuinka avaan ja suljen verkkokaupan
3. Kohdassa Sulje verkkokauppa klikkaa Sulje.

Kuinka avaan ja suljen verkkokaupan
4. Vahvista kaupan sulkeminen klikkaamalla Sulje kauppa. Verkkokauppaominaisuuden pois päältä kytkeminen on peruuttamaton muutos ja kaikki verkkokauppasisisältö, mukaan lukien tilaukset ja lista asiakkaista, poistetaan lopullisesti.

Kuinka avaan ja suljen verkkokaupan