Uusi hallintapaneeli

Olemme laatineet uuden muotoilun tilisi hallintapaneelille. Yritimme tehdä hallintapaneelista niin intuitiivisen kuin mahdollista, jotta helposti löytäisit kaikki tarvittavat. Tässä oppaassa esittelemme hallintapaneelin ominaisuuksia ja päämuutoksia.

Johdanto

1. Oikeassa yläkulmassa oleva valikko sisältää linkit näihin osioihin:

• Minun projektini
  • Minun profiilini – tässä osiossa voit muokata yhteystietojasi sekä käyttäjätunnuksen sähköpostiosoitteen.
  • Tilatut palvelut ja laskutus – täältä pystyt lataamaan kuitteja ja näet käytössä olevien Premium palveluiden voimassaoloajat.
  • Ota meihin yhteyttä – suosittelemme ottaa yhteyttä meidän asiakaspalveluun tämän yhteydenottolomakkeen kautta, näin pystymme käsittelemään viestiäsi nopeammin.
  • Apua
  • Kirjaudu ulos

2. Kotisivujen luonti

Voit luoda uudet kotisivut Minun projektini -sivulla oikeassa yläkulmassa olevan painikkeen kautta.

3. Projektin määrä näytetään rivissä

Nyt näytetään rivissä vain 2 projektia. Jos olet luonut yhden käyttäjätilin alle yli 6 projektia, voit käyttää hakukenttää, joka tässä tapauksessa tulee näkyviin Luo kotisivu -painikkeen vieressä.

Minun projektini

Projektin tiedot

1. Sivujen muokkaus
Voit muokata sivujasi klikkaamalla Muokkaa-painiketta tai klikkaamalla projektin otsikkoa tai kuvan esikatselua.

2. Valikko oikealla nopeaa yleiskuvaa ja navigointia varten

• Premium paketti – projektin voimassa oleva Premium paketti tai mahdollisuus ostaa paketti.
  • Verkkotunnus – pääsy Verkkotunnuksien hallinta -osioon, jossa pystyt rekisteröimään tai siirtämään verkkotunnuksen ja tarkistamaan käytössä olevat verkkotunnukset ja niiden voimassaoloajat.
  • Sähköpostitilit – pääsy osioon, jossa pystyt luomaan ja hallitsemaan sähköpostitilejä.

3. Yleiskatsaus, Hallintapaneeli, Verkkokaupan asetukset
Verkkokaupan asetukset, samoin kuin jotkut muut toiminnot Yleiskatsaus-välilehdessä ovat saatavilla vain jos projektille on lisätty verkkokauppatoiminto.

Projektin tiedot

Yleiskatsaus-välilehti

• Tilaukset – osio on saatavilla, jos verkkokauppa on käytössä. Löydät lisätietoa tilausten hallinnoinnista täältä.
  • Kotisivun tilastot tai, jos verkkokauppa on lisätty, Kaupan tilastot – löydät lisätietoa kotisivun tilastoista täältä.
  • Asiakkaat – osio on saatavilla, jos verkkokauppa on käytössä.
  • Alennukset – osio on saatavilla, jos verkkokauppa on käytössä. Lisätietoa tästä toiminnosta, joka sisältää alennukset, kuponkikoodit ja ilmaisen toimituksen, löydät täältä.
  • Saapuneet lomaketiedot

Yleiskatsaus

Hallintapaneeli-välilehti

• Tilatut palvelut ja laskutus
  • Verkkotunnuksien hallinta
  • Sähköpostitilit – löydät lisätietoa sähköpostitilien käytöstä täältä.
  • Varmuuskopiointi
  • Ylläpitäjät ja editorit – löydät lisätietoa muiden käyttäjien kutsumisesta projektiisi täältä
  • Poista projekti

Hallintapaneeli

Verkkokaupan asetukset

• Yleiset asetukset
  • Toimitustavat
  • Maksutavat
  • Arvonlisävero
  • Yhteystiedot

Verkkokaupan asetukset

Löydät lisätietoa verkkokaupan asetuksista täältä