Premium palvelujen hinnat

Täydelliset paketit kaiken tyyppisille ja kokoisille kotisivuille

PROFI

Huolettomaan verkkokauppaan
16,95 €/kuukausi
ILMAINEN verkkotunnus
1 Vuosi
Verkkokauppa
Kyllä
Tallennustila
5 GB
Kuukausiliikenne
Rajoittamaton
Oma verkkotunnus
Kyllä
Premium asiakastuki
Kyllä
Sähköpostitilit
100
Tuotteiden tuominen
Kyllä
Verkkokaupan analytiikka
Kyllä
Tuotesyöte
Kyllä
Konversioiden seuranta
Kyllä
Tuotevariaatiot
Kyllä
Alennukset
Kyllä
Jäsenrekisteröinti
Rajoittamaton
Useita kieliversioita
Rajoittamaton
Varmuuskopiointi
Rajoittamaton

STANDARD

Tasapainoinen palvelu yrityksellesi
9,95 €/kuukausi
ILMAINEN verkkotunnus
1 Vuosi
Verkkokauppa
Kyllä
Tallennustila
2 GB
Kuukausiliikenne
10 GB
Oma verkkotunnus
Kyllä
Premium asiakastuki
Kyllä
Sähköpostitilit
20
Tuotteiden tuominen
Kyllä
Verkkokaupan analytiikka
Kyllä
Tuotesyöte
Ei
Konversioiden seuranta
Ei
Tuotevariaatiot
Ei
Alennukset
Ei
Jäsenrekisteröinti
100 jäsentä
Useita kieliversioita
2 kieltä
Varmuuskopiointi
5 varmuuskopiota
Saa oma verkkotunnus ILMAISEKSI 1 vuodeksi. Seuraavina vuosina voit uusia verkkotunnuksesi sen normaaliin hintaan.
Aloita tuotteiden ja palveluiden myynti verkossa. Verkkokauppamme avulla voit helposti esitellä tuotteesi, järjestää ne kokoelmiin, merkitä ne ja näytä vertailuhinnat. Yksinkertainen tilausten hallinnointi ja kaupan tilastot auttavat sinua seuraamaan jokaista vastaanottamaasi tilausta ja näkemään kuinka kauppasi yleisesti voi.
Tallennustila on tila, joka on varattuna kaikille tiedostoille, kuville ja videoille joita lataat kotisivuillesi. Myös sähköpostitilit kuluttavat osan tallennustilasta.
Liikenne tarkoittaa sitä, kuinka paljon kotisivusi kuvia ja tiedostoja kävijät lataavat laitteilleen kuukaudessa kun he avaavat kotisivusi. Hanki suurempi liikennerajoitus ja mahdollista suuremmat kävijämäärät kotisivullesi huoletta.
Yhdistä helposti rajaton määrä jo omistamiasi verkkotunnuksia tai hanki uusi verkkotunnus Webnodelta. Kotisivusi toimii sen jälkeen ammattimaisen näköisen verkkotunnuksen alla, esimerkiksi minunkotisivuni.fi eikä minunkotisivuni.webnode.fi.
Takaamme Premium asiakkaillemme ensisijaisen asiakaspalvelun. Olemme käytettävissä maanantaista perjantaihin ja teemme parhaamme vastataksemme yhteydenottoosi 24 tunnin kuluessa.
Luo ammattimaisia sähköpostiosoitteita jotka vastaavat kotisivusi verkkotunnuksen nimeä (esim. janne@minunyritykseni.fi).
Tuo tuotteesi verkkokauppaan CSV-tiedostona ja hallinnoi niitä kätevästi. Lisää tuotteita eri järjestelmistä ja päivitä ne nopeasti kerralla.
Verkkokaupan analytiikan avulla voit oppia lisää asiakkaistasi. Ota selvää mitä ovat verkkokauppasi tulot, suosituimmat tuotteet ja mistä lähteistä liikenne tulee.
Tee tuotteistasi tuotesyöte Google Merchant Centerissä, Facebookissa ja Ebay Shoppingissa ja anna niiden tuoda kauppaasi uusia asiakkaita.
Yhdistä verkkokauppa Google Ads ja Facebook Pixel tileihin. Seuraa konversioita, tuottoa ja optimoi mainoskamppanjasi.
Myy tuotteita eri kokoisina, eri väreissä tai eri materiaaleina. Aseta jokaiselle variaatiolle yksilöllinen hinta, tuotenumero ja saatavuus.
Tarjoa alennuksia ja ilmaista toimitusta verkkokauppasi asiakkaille. Alennukset voivat koskea kaikkia tilauksia tai vain tilauksia, jotka ylittävät tietyn summan. Voit myös luoda alennuskoodeja asiakkaille.
Rajoita pääsyä kotisivusi valituille sivuille ja salli vain hyväksyttyjen jäsenten nähdä ne. Näytä rekisteröitymislomake kotisivullasi ja hallinnoi reskiteröitymisiä helposti.
Luo useita kieliversioita kotisivustasi ja pääse lähemmäs kansainvälisiä asiakkaita.

Huomaa: tämä toiminto ei sisällä kotisivusi sisällön kääntämistä.
Luo kotisivustasi varmuuskopio ennen jokaista suurta muutosta ja voit palauttaa alkuperäisen version silloin kun siihen on tarve.

UKK

Kuinka pitkiä ovat Premium palvelujen tilaukset?

Voit ostaa Premium palvelut vähintään yhdeksi vuodeksi. Ostaessasi palvelun pitemmäksi aikaa säästät aikaa ja rahaa. Voit säästää satoja euroja kun ostat paketin useammaksi vuodeksi. Sinun ei myöskään tarvitse päivittää Premium palveluitasi itse joka vuosi.

Miksi minulla pitäisi olla oma verkkotunnus?

Kotisivusi osoite näyttää ammattimaisemmalta koska se ei sisällä sanaa "Webnode", esimerkiksi minun-kotisivuni.com. Valitessasi selkeän ja helposti muistettavan verkkotunnuksen autat myös asiakkaitasi muistamaan sen ja käymään siellä.

Saanko ilmaisen verkkotunnukseni automaattisesti?

Kyllä. Saat ilmaiseksi yhden vuoden rekisteröinnin verkkotunnukselle kun ostat Mini, Standard tai Profi Premium paketin ensimmäistä kertaa. Kun maksu on suoritettu, saat sähköpostin joka sisältää kuponkikoodin jolla voit rekisteröidä verkkotunnuksesi. Kuponki on voimassa 45 päivää tilauksen suorittamisesta.

Voinko luoda oman sähköpostiosoitteen?

Kyllä. Premium palvelun ja oman verkkotunnuksen kanssa voit luoda oman sähköpostiosoitteen, esim. info@minun-kotisivuni.com.

Tarjoatteko te palveluiden automaattista uusimista?

Kyllä. Kun maksat PayPalilla tai luottokortilla, voit valita automaattisen uusimisen ja tilauksesi uusitaan automaattisesti joka vuosi. Maksuun käytetään tietoja joita käytit suorittaessasi ensimmäisen maksusi. Sinua informoidaan sähköpostitse ennen kuin automaattinen maksu tapahtuu. Uusimisen voi deaktivoida projektisi hallintasivulla koska vain.

Onko mahdollista peruuttaa verkkotunnuksen rekisteröinti?

Ei ole. Kun ostotapahtuma on suoritettu sinusta tulee verkkotunnuksesi omistaja eikä rekisteröintiä ole mahdollista peruuttaa.

Voinko saada ja pitää kotisivun ilmaiseksi?

Kyllä. Webnodella voit luoda ja ylläpitää kotisivuja ilmaiseksi. Jokainen ilmainen kotisivu sisältää luotettavan hosting-palvelun, ammattimaisen asiakaspalvelun ja rajoittamattoman määrän sivuja kotisivullesi.

Voinko saada rahani takaisin?

Kyllä. Voit huoletta kokeilla Premium palveluita. Jos huomaat 15 päivän sisällä ensimmäisestä ostokerrasta, että palvelu ei sovi tarpeisiisi, voit peruuttaa tilauksen ja saada rahasi takaisin.

Minkä verkkotunnuksen nimen saan ja kuinka pitkäksi aikaa?

Kun ostat Premium palvelun, voit valita verkkotunnuksen verkkotunnushinnastostamme. Kun ostat ensimmäisen kerran Mini, Standard tai Profi paketin, saat ilmaisen verkkotunnuksen vuodeksi. Seuraavana vuonna maksat sekä Premium paketista että verkkotunnuksesta.

Mitä teen jos minulla on jo rekisteröity verkkotunnus toisella palveluntarjoajalla?

Premium palvelujen kanssa voit käyttää jo muualla rekisteröimääsi verkkotunnusta kotisivusi kanssa. Kun ostat Premium palvelun, saat kupongin millä voit rekisteröidä verkkotunnuksen ilmaiseksi yhdeksi vuodeksi. Voit käyttää kuponkia rekisteröidäksesi uuden verkkotunnuksen tai siirtääksesi jo rekisteröidyn verkkotunnuksen Webnodeen tai ohjata jo rekisteröidyn verkkotunnuksen käyttäen DNS-tietueita.

Voinko peruuttaa ostokseni?

Kun tilaat ensimmäistä kertaa Premium palvelun, sinulla on 15 päivää aikaa perua tilauksesi ja saada rahasi takaisin. Maksun palautus ei ole mahdollista palvelun uusimisissa eikä maksaessasi kupongilla. 15 päivän palautusoikeus ei päde verkkotunnusten rekisteröintiin. Kun verkkotunnuksen maksu on suoritettu, rekisteröintiä ei ole mahdollista peruuttaa. Lisätietoja löytyy täältä.

Kuinka Limited Premium paketti toimii?

Limited Premium paketti ei sisällä ilmaista verkkotunnusta. Se on täydellinen heille jotka haluavat käyttää kotisivujaan oman verkkotunnuksensa kanssa, mutta eivät tarvitse muita Premium ominaisuuksia. Tämän Premium palvelun avulla voit yhdistää oman verkkotunnuksesi DNS-tietueiden avulla. Uusien verkkotunnusten rekisteröinti tai verkkotunnusten siirto ovat maksullisia palveluita.

Kokeile Webnodea ilmaiseksi

Luo kotisivu tänään ja valitse oikeat palvelut myöhemmin